Balsam Fir (Idaho)

De olie is afkomstig van de Young Living boerderij St. Maries, Noord Idaho, Amerika ongeveer 3 km ten zuiden van de Canadese grens. De zilverspar is de boom die vaak gebruikt word als kerstboom. Balsam Fir essentiële olie heeft de geur van een kerstboom, verfrissend, opwekkend en stimulerend voor de geest en geruststellend voor het lichaam.
De olie kan ook zeer rustgevend zijn voor reumatische pijn, spieren, gewrichten en pezen die overbelast of moe zijn. Het kan de cortisol niveaus verminderen en de productie van het menselijk groeihormoon (hGH)vermeerderen. De olie kan ook gebruikt worden voor rugpijn, hart en pijn op de borst. Gebruik bij massage, heeft het een verzachtende invloed op de spieren en lichaamsongemakken na (lichaams) beweging. Diffuse Balsam Fir tijdens de feestdagen om het huis met de feestdagengeur te vullen en van stress en spanning te verlichten.

Hoe te gebruiken

Voor aromatisch gebruik of op de huid. Mogelijke huidgevoeligheid. Bij zwangerschap of onder behandeling van een arts, raadpleeg eerst de arts . Niet gebruiken in de buurt van vuur, vlammen, hitte of vonken.

verdund – 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie en 1 deel plantaardige olie).
vervolgens,
• Breng 2-4 druppels op het gewenste gebied.
• Toepassen op de chakra’s / reflex punten.
• Diffuus of inhaleer.
• Kan worden gebruikt als voedingssupplement.
1 druppel olie in bijv. 1 theelepel honing. 1:4 verdunnen in vloeistof.
Hoewel het kan worden gebruikt als een voedingssupplement, is het raadzaam niet te gebruiken op deze manier voor kinderen onder de 6 jaar.

Ingredienten

Balsam Fir (Idaho)