Aromatisch

Door de speciale manier van destilleren zijn de oliën in staat om op celniveau door te dringen. Dit houdt in dat door de verspreiding van de diffuser, de olie wordt ingeademd en de olie op deze manier zijn werk kan doen. De diffuser werkt via een trilplaatje en geeft koude stoom af.

Het vernevelen met een Young Living diffuser is een van de fijnste manieren om:

  • de lucht van ongewenste geuren en andere elementen te zuiveren

  • de luchtwegen op een gunstige manier te beïnvloeden;

  • een positieve invloed op de stemming van jezelf en van iedereen in de ruimte te geven

Plaatselijk aanbrengen op de huid

Etherische olie kan ook op de huid worden aangebracht. Dat staat bekend als plaatselijk aanbrengen. Plaatselijk aanbrengen is een fantastische manier om je huid te ondersteunen omdat etherische olie zo gemakkelijk te gebruiken is. Als je nooit etherische olie hebt gebruikt, zijn de voeten een geweldig lichaamsdeel om plaatselijk een olie aan te brengen, de Vitaflexpunten.
Tevens kunnen de oliën op de chakrapunten aangebracht worden.

De oliën kunnen ook toegevoegd worden aan massageoliën.

Binnen 22 seconden bereiken de moleculen de hersenen, binnen 2 minuten zitten ze in de bloedstroom en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen.

Voorzichtig omgaan met deze krachtige oliën (100 maal krachtiger dan reguliere oliën die verkrijgbaar zijn voor de consumenten) is uiteraard belangrijk, maar daarom bieden we uitgebreide begeleiding om te helpen de juiste combinaties te vinden en adviseren we Young Living oliën altijd te verdunnen en de voorschriften te volgen.

Let op!

  • Sommige ‘hete’ oliën, bijvoorbeeld oregano en peppermint, dienen verdund te worden met een draagolie.
  • Nooit in een open wond, oor of oog smeren. Gebeurd dit wel, reinig dit meteen met melk of koudgeperste olijfolie. NOOIT met water, dat verspreid de olie!